En gave til dig selv

En FamilieFortælling er en gave du giver dig selv - ikke bare i dag, men om 30 år. 

Det bliver en tidskapsel, som dem, man gravede ned i haven som barn. Med en FamilieFortælling gemmer du en bid af det hele til i morgen, til når de små er de store. 

Derfor skriver jeg her ikke 'priser', men 'investering' - det, du køber i dag, er ikke bare fladt papir, men en hilsen til dig selv og din familie i fremtiden.


"Timerne er lange, men årene korte" 

Ukendt


En session med 4 timer sammen og professionel fotobog i A4 størrelse på 18 sider, designet af mig, og printet på professionelt laboratorie, starter ved: 

7.500,- inkl. moms.

Du får et online galleri en måned efter din session, hvor du kan se dine billeder, og bestemme dig for, hvilke, du gerne vil have i fysisk print. Galleriet forsvinder igen efter en måned.

Alle fysiske produkter køber du direkte hos mig. Jeg har eksempler på, hvad man kan lave, og tager dem med ud til dig, så du kan se og røre.

Hvad kan man for eksempel købe:

- Du kan altid købe flere sider til din fotografiske bog, og købe den i større format. Eller flere bøger (gode som gave!)

- Du altid kan købe flere timer med mig i din session. 

- Du kan købe sindssygt fede prints både til ophæng og til at stå på bord eller i en vindueskarm. 

- Som noget nyt kan du købe en megasmart app, hvor dine valgte billeder findes direkte på din mobil.

*

Når du investerer i en session, får du altid en professionelt designet og udført fotografisk kunstbog med som en gave fra mig, fordi det er utroligt vigtigt for mig, du får noget fysisk at holde i hånden.

Men jeg vil også gerne stærkt opfordre til at købe prints til at hænge på din væg - intet bedre end at se på familien kærlighed, hver gang man går forbi lige den væg, hvor I hænger. 

Fysiske produkter og digitale ting går godt sammen i den moderne verden.

*

Jeg kan hjælpe med indramning, og jeg kan hjælpe med design af en hel gallerivæg, og med ophængning.

*

Det er ekstremt vigtigt for mig, at du får yderste kvalitet med dig. Ikke bare i mit arbejde som fotograf, men i den fysiske form arbejdet tager, når vores session er færdig. 

Derfor har jeg sørget for det hele, så du ikke behøver at gøre andet, end at nyde din egen familie som kunst.


Using Format