Hvem er hende bag kameraet?

Jeg er uddannet journalist, og er selvlært fotograf.

Præcis som jeg i sin tid tog ud og lavede en historie til avisen med min kuglepen, tager jeg nu ud og laver én til jer med mit kamera.

Jeres helt egen historie; om jer, med jer, til jer.

Jeg er 44 år gammel, og lever selv omtrent så modsat fra familieliv, man kan komme:

Ugift, ingen børn, ingen kæledyr - ikke engang et hjem :) For nogle år siden solgte jeg det hele, og tog ud. Jeg 'bor' nu i min rygsæk, 10 kg - den er så let, den kan tages med som håndbagage i et fly.

Jeg tror, det giver mig et godt udgangspunkt for at se det hele lidt udefra. Så jeg kan fange - og siden vise jer -skønheden midt hverdagen, præcis som den er, hos jer.

•    •    •

OG: Jeg elsker kaffe! Og kolibrier. Og togrejser. Hader kortspil! Og champignon på pizzaer. Og så drømte jeg om at blive astronaut, da jeg var lille. Hvis du fik buddet, ville du så tage med til Mars, når det bliver muligt? Det er en envejsbillet, og turen tager vist nok 30 år. Jeg har allerede pakket rygsækken  :)

•    •    •

De her tre billeder er de eneste, jeg har, af mig selv som barn.

*

Gør jer selv den tjeneste at jeres børn ikke ender med kun tre uskarpe billeder i sære farver. Også selvom de måske er lige så søde (og kun en lille smule pinlige) som de her :)


Til fotografer

Jeg har skrevet en lærebog til fotografer for Documentary Family Photographers Worldwide om, hvad fotojournalistisk er, og hvordan det fungerer specifikt for familiefotografer.

Documentary Family Photographers er en fantastisk organisation. Alle kan lære mere om, hvad dokumentarisk familiefotografi er hos os, bare tjek bloggen ud.

Min bog kan købes lige her:

Ekspertise

Mit arbejde er at fange øjeblikke som ildfluer på film: Et smukt lys, der kan brænde altid for jer, i stedet for at forsvinde i glemslens dybe skygger.

Jeg har været hos mange familier efterhånden (og i det fleste mange gange), og jeg er god til at få børn til at glemme, jeg er der, rigtigt hurtigt.

Dét giver billeder, hvor man kan genkende sig selv, og hvor ingen skal smile på kommando. 

Metode

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og arbejder med fuldstændigt samme etik hos jer:

Jeg reporterer historier fra virkeligheden. 

Intet er opstillet. Intet er photoshoppet ind eller ud. Alt sker, som det nu engang sker. 

Det er jeres tryghed for, at jeres historie bliver fortalt så tæt på 1:1 virkelighed, man fysisk kan komme.


Using Format